lunes, 28 de abril de 2008

NOTA IMPORTANT!!

Xavals, no se si seu donat compte però anem 4 i si guanyem contra villena ens quedem en ixa posició. Podríem haver estat un poc més amunt si no haguerem perdut partits xorres, pero be, això ja està pasat.
ARA ANEM A PEL 4 PUESTO!! i lany que ve muntem de categoría...VITOL AL PATRÓ SANT JORDI!!
VITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!

domingo, 27 de abril de 2008

CRÒNICA C.B BANYERES vs MARTINEZ VALLS

Aquest partit, un dia després de festes ha sigut una sorpresa per a tots!!
El partit pintava un poc mal abans de començar per la resaka que duiem la práctica totalitat de l'equip. Però el partit va començar amb un parcial de 8 a 0 en el primer minut de partit. I Jordi el Roig va demanar mol sàbiament un temps mort perque treiem el fetge per la boca.
Poc a poc vam anar anant-se'n en el marcador, fins que en el tercer va apareixer...oh raza blanca tirador BEBETO!! per fer 5 triples, després de bones jugades de circulació que tambor va catalogar com "tiqui-taca".
I el partit va acabar amb uns pocs nervis però guanyant de 17 punts: 59-42.
Només volia comentar-vos que si avui diumentge guanyem a ibi será la 3ª vicatoria consecutiva i el club pagará una prima de 2o euros. I si guanyem contra villena deu euros més. Va xavals!! fem-ho per la GRAN PAELLA!! jaja.

viernes, 18 de abril de 2008

FOTOS DEL DERBY

Epi donant instruccions a Rovellonet.

Sorro i l'equip en la banqueta disfrutant de l'espectacle.

Final del segón quart.
Beneyto fes cas en els temps morts!! jeje!!

Vitol al patró Sant Jordiii!! VITOOOOOL!!

domingo, 13 de abril de 2008

CRÒNICA ENTRE C.B BANYERES I BOCAIRENT

Quin partit!!
El partit començava amb un intens calfament i amb l'arribada de l'alma de l'equip "sorrilla" amb 38º de calentura.
Als 5 segons ja vam fer la primera canasta més un tir lliure. En un minut i mig ja duiem 15 punts quan en Canals no vam ser capassos de fer més de 4 punts en tot el primer quart.
Si som un equip irregular, pero en la bombonera no mos guanyen!!
Quasi tots els membres de l'equip van contribuir amb canastes de mol bella factura, i bebeto ens va deleitar amb una raxeta de 4 triples seguits en 2 minuts. Al descans duiem 42 punts, que no es moco de pavo!! Sorrilla no estava en plenes facultats i vaig tindre que fer jo el "grito de guerra". Segons bululu l'àrbrit "NICOLAI BIGOTET" era molt roïn però no tan com Marieta!! Que si havera vingut, bruno no havera acabat l'encontre.
Al final la victoria local va ser per un contundent 74-53 per al C.B BANYERES que els tenien moltes ganes als cardaors.
Una altra cosa positiva d'aquest encontre es que ningú va tindre que desembolsar diners per tècnica, cosa que m'ompli de satisfacció, perquè si havera hagut alguna tècnica jo men hauria endut una, segur...
Ah!! no podría oblidar-me de l'afició que vam tindre encara que es notava que era hora de siesta i estava un poc apagà. Però mol be!!
Sense res més que dir vos convide a que el proper dissapte vingau a la berbena que farem en els marrocs a mija nit, i els que vagen a ixir que vagen preparant-se que ixe dia pot ser mol dur.
SALUDOS CORDIALES!! gente del C.B BANYERES!!

domingo, 6 de abril de 2008

CRÒNICA C.B CANALS vs C.B BANYERES

El partit va començar amb moltes errades en atac per part dels dos equips però sobretot per part del C.B. BANYERES que mal habituat al clima canalense, on predomina una calor i un boxorno insoportables, no va ser capaç de fer més de 4 punts. La veritat es que va ser un dia per a oblidar, i abans de començar bebeto ja s'havia fet un esguinç.
El segon quart no va ser millor que el primer, ja que sols vam fer 7 punts...amb el resultat d'un penós 41 a 11 per a Canals.
El partit no podía seguir així, era un fracaç i no voliem pedre el basquetaverage i la nostra dignitat, persupost. Poc a poc vam anar conseguint sumar punts a base de triples. El tercer i últim quart els vam guanyar nosaltres fent 36 punts entre els dos quarts, i sense jugar massa be.
També volía solidaritzar-me amb les víctimes de les tècniques ja que a mi em van pitar una tècnica després de rebre una patà. Incomprensible direu...pues a Makario, Santonja i no recorde si algú més també.
El resultat final va ser maquillat i ens van guanyar de 20 punts: 65-45
Podría haver sigut pijor.
Sense més res que dir d'aquesta crònica demane que el dissapte mos portem en la bombonera i guanyem als cardaors. I que s'apigau que el dia de l'entraeta dels marrocs hi haurà berbena.
ESTEU TOTS CONVIDATS!!

sábado, 5 de abril de 2008

jueves, 3 de abril de 2008

DUEL ENTRE C.B BANYERES vs BOCAIRENT

Aviseu a tot el món, perque el proper dia 12 d'abril juguem contra bocairent en casa a les 16:00 hores, i necessitarem l'ànim del públic per a guanyar.
NO FALTEU!!

CRÒNICA C.B BANYERES vs XÀTIVA

El partit transcorría a favor de l'equip visitant per impressissions de l'equip local...com mals passes y jugades precipitades en atac. Però poc a poc les coses van anar com deurien d'haver anat tot el partit i gràcies als rebots de bululus i canastes en els moments importants, les penetracions de xaparro y rovellonet y algún d'altre tiret del pintor y Makario, sense oblidar la gran actuació de Santonja en els últims minuts del partit...van decantar la balança al nostre favor, i axí aplegarem amb 9 punts de ventaja quan l'arbitre va pitar el final del partit. Al finalitzar l'encontre el enano va tindre un "rici-race" amb el capoll de l'entrenador de l'equip rival. Total que al final es va apuntar a la festa Tambor, bululu, Epi i van tindre que intervindre uns quans membres del club per a que no ens llevaren la fixa a més d'un jugador.
Però el que importa es que vam guanyar...jejeje!!