martes, 28 de octubre de 2008

1ª VICTÒRIA DE LA TEMPORADA

Victòria important contra C.B.MONOVER!!
Segón partit de la temporada, i primera victòria!! Açò ja va xicons. El partit va començar amb la jugada maestra del salt entre dos, que no és altra que Bululu llance el baló cap al camp contrari per a que el enano o jo correguem a fer canasta ràpida. Vam eixir prou enxufats en el primer cuart agafant una ventaja de 8 o 10 punts d'avantatge que no vam saber aprofitar, i que en el segon quart ens va passar factura, perquè el Monover es va aproximar en el marcador gràcies al seu encert i gràcies a la nostra mala defensa.
Necessitavem un descans...i en eixir al tercer quart vam apretar l'acelerador i en cinc minuts vam recuperar l'avantatge perdut en el segon quart, gràcies a una bona pressió de tot l'equip i a l'encert col·lectiu de tots en atac. A partir d'aquesta ventaja, vam saber controlar el partit i a la fi vam guanyar de 15 punts que haveren pogut ser més de no ser pels tirs lliures fallats per "El servidor" i per algún altre integrant del C.B. BANYERES!! Els percentages els deixarem a banda...
En general va ser un partit prou complet. Aquesta setmana juguem contra Pinós en sa casa. Que seguisca el bon joc i com diu "Pep Guardiola" els resultats vindran sols.
Ah!! Sàpigueu tots que el divendres hi ha sopar després de l'entrenament. Després no valen escuses que no eu sabia, a mi aviseu-me dos semanes antes...que ens coneixem!!jaja!!

lunes, 20 de octubre de 2008

TRIST INICI DE TEMPORADA CONTRA SAX

Com va dir l'omnipresent Sorrilla: - "Va ser un partit curiós al mateix temps que tonto", però si el primer partit ha sigut aixina no vull pedrem l'últim!!

Algo es algo.

Va ser un partit intens i dur perquè Sax va plantejar una defensa en zona 2-1-2 molt tancada que ens va costar atacar. Damunt, vam eixir en una empanada considerable en defensa i ens van fer 3 o 4 contraatacs que no deurien d'haver existit...ERRO pal C.B.BANYERES!!

També ens van afonar cosa de 10 o 12 voltes amb TAPS DE NORRIS de l'amic Raul, jugador del SAX.

Però el C.B. BANYERES va mostrar la seua garra i va forçar una pròrroga que es veia complicada perquè a falta de 3 minuts perdiem de 10 punts.

En la prórroga tot anava sobre rodes amb un intercanvi de canastes propi d'un partit ACB però degut al cansansi, passes imprecisos i tirs errats, l'encontre es va decantar a favor del C.B SAX per tres punts d'avantatge.

Per últim, de part de tot l'equip volia animar al gran MANOLO VOY PALLÀ...perquè el xic no va jugar ni un minut, però és algo que tots em passat i que en partits propers no passarà més!!

I Rafica tu tampoc et desanimes collons, i una duxeta pa desaogarse tampoc va mal!!

Espere que la semana que ve vaja millor. Podeu entrar en el link de la página de la federació per vore resultats i demés.

SALUTACIONS!!