martes, 23 de diciembre de 2008

C.B. AGOST 48 C.B BANYERES 56

Bon partit del C.B BANYERES pel que m'han contat!!
El partit va començar en un 0 a 11 a favor dels visitants que van eixir com si s'acabara el món a per el partit, però clar aquest ritme és molt difícil de mantenir i la reacció de l'equip local va anar notant-se poc a poc fins quasi igualar l'encontre, però els meus companys d'equip mol valents ells van saber apretar els dents i en el tercer quart van aconseguir una renta de 8 o 10 punts que a la fi seria definitiva!!
Malegre molt per l'equip i perquè estiguem en la part alta de la classificació una altra vegada.
Que passeu tots BON NADAL i que l'any que s'apropa sigui millor encara que aquest que estem deixant!!
Un abraç i fins el primer partit de l'any 2009!!

lunes, 15 de diciembre de 2008

C.B LESIONATS vs C.B ALBAIDA

Sorprenent victòria en casa front a Albaida per 48-42!!
Ja se que el marcador és un poc lleig però no vam poder fer molt més en set que erem i quatre tocats!!
El partit va començar amb dos o tres contraatacs de tiki-taka que feia temps que no es veien a la Bombonera!!
El partit vam anar controlant-lo sempre amb 10 o 12 punts d'avantatge...i a la fi vam acabar amb 5 jugadors solament ja que ens van expulsar a Bululu i a mi...jeje!!
Aquest dissabte hi ha macrofestival en els marrocs...i sabeu quina es la putà??
Que juguem el diumenge en agost a les 10 i mija del matí...aprofite estos guions baixos per a que vos cagueu en tot però la cosa està aixina_______________________________________________________________
Que tingau una bona setmana!!

martes, 2 de diciembre de 2008

BOCAIRENT 55 - ALS QUE ENS ACRIVILLEN A TÈCNIQUES 38

Tot va començar un 30 de Novembre gèlid...
Al lloc de concentració va anar acudint la gent com sempre a l'hora que no haviem quedat, i Rafa (anatoli) pals amics sense apareixer.
Després del partit tots ens vam adonar on estava Rafica durant la concentració prèvia al partit...estava carregant l'escopeta...que no va tardar més de hora i mitja en descarregar.
Baixant cap a Bocairent el dia pressagiava pluja i ambient hivernal amb neu per damunt dels 800 m que van ser uns quans més, ja que al muntar de Bocairent sols nevava en l'alt de la Barcella...però bé anem al que anem que hi ha molt...
El partit va començar amb una canasta ràpida després del salt de Bululus Papadopoulus, l'encontre va estar igualat durant tot el primer quart, sempre dos o tres punts baix però controlant el marcador. En el segon quart l'arbitre va tindre un episodi de pèrdua temporal de la visió perquè va deixar de veure més d'una falta claríssima comesa per part de l'equip local. Assò es pot entendre, tots hem tingut un "període de seguera" en les nostres vides, però quan l'arbitre va començar a pitar faltes inexistents per part del C.B. BANYERES vam començar a posar-se més calents que Rocco Shifredi en un vestuari de Bolei Femení!! i no precisament per això que tots esteu pensant...al que anavem...que em feu dir unes coses...jaja!!
La cosa no va passar a majors i el segon quart es va acabar amb un marcador prou ajustat amb 5 o 6 punts d'avantatge per a l'equip local.
El tercer quart va ser pa morir-se!! L'arbitre no tenia ceguera parcial, l'arbitre el que no tenia era vergonya...era com un banderí de corner; estava en el partit però només servia que per a senyalar on estava el racó que feia la banda contraria on estava el baló i el mig del camp.
Per la seua poca mobilitat i per la seua facilitat de posar les mans fent la creu del nostre senyor va començar a cebar-se en l'equip visitant i només per reclamar faltes i fores evidents per part de Bocairent!!
Amb aquest ambient tan caldejat Epi i Bob van saltar i li van dir unes quantes perles a l'arbitre!!
Destacar per damunt de totes la de BOB MENSA BONSU: -"ARBITRO ERES UN PAYASO, PAYASOOOOOOO, PAYASOOOOOOOOOOOOOO, PAYASOOOOOOOOOOOOOOOO". Y el árbitre el va expulsar de l'encontre més o menys com ho fea aquest:http://es.youtube.com/watch?v=y8qHU8jVK3c
Però açò no va ser res per al que havia de vindre...maeuuuuuuuuu...A l'inici de l'últim quart l'arbitre ja si que sen va passar 4 pobles i mig i es va inventar una trola que no se la creia ni sa mare borracha, i era que un jugador de l'equip de Bocairent se n'havia eixit metre i mig de la pista i el senyor colegiado s'escusava dient que no ho havia vist, tornant al de abans, no tenia una ceguera parcial, la tenia total com ho mostra el següent video: http://es.youtube.com/watch?v=DDyNY3R9-QU
Açò va propiciar que la gran majoria de la banqueta visitant s'alçara contra l'arbitre, i aquest començà a pitar tècniques fins pedre el conter!! Al senyor Anatoli se li'n va anar un rato la pinsa i casi se mos carrega a l'arbitre. Sinó arriba a ser per part de Tram Tram el qual li va parar els peus l'encontre s'acaba ahí perquè ja estava desenfundant la metralleta que havia estat carregant durant tot el matí. Amb tot este escàndol Bocairent se'n va anar del marcador de més de 20 punts que ja no vam poder remontar de cap de les maneres.
Mireu...l'ùnic possitiu que es pot traure d'aquesta estafa per part de l'arbitre es que ens hem pagat una paella, perquè cada técnica són 5 euros i ens van pitar 7 o 8...feu conters...de moment la beguda està pagà!!
PER ÚLTIM DONAR LA ENHORABONA A BOCAIRENT PERQUÈ EL C.B BANYERES ÉS UN EQUIP D'ESPORTISTES QUE SAP GUANYAR I PERDRE!!