jueves, 5 de junio de 2008

TROFEU FEDERACIÓ: C.B. BANYERES vs C.B. ALCOI

Que sapigueu que no anava a fer esta crònica pel cabreig que encara arrastre, però ahí va!!
Disculpeu per la tardança, he tingut una semaneta mol ajetrea!!
Aquest partit va ser el culmen de la impotència "baloncencística", es clar. El C.B BANYERES la du negra amb l'arbitratge. Açò ho dic sense que ningú es senta per aludid/a o SI: Nicolai Bigotet, Marieta, Catalina...i no acabriem.
El partit començà amb un arbitratge sorprenentment objectiu per part de la senyora colegiada de l'encontre. Però amics...això va ser un espegisme. Només vam tindre que esperar al segón quart per a preparar-nos de la que ens anava a caure. Així i tot vam acabar el primer temps amb un marcador prou ajustat i amb un joc de conjunt prou acepatabe contra un equipo dos catagories per davant de la nostra.
En el tercer quart va ixir un jugador de l'equip d'alcoi, que no em deixava soles ni per a beure quan algú tirava un tir lliure. El xaval, es pot dir que era un poc com una sanguijuela, perque no mel llevava de damunt. Hasta así be, però el xic va vore que Maria no pitava res i va dir, vaig a agarrar a Rovellonet i que no puga ni moure's, i en efecte. No podia ni rebre el baló perque em tenia agafat com Adan a la Poma en el Paradís!!
Lo de María va ser descarat, no li pitava ni una falta, i en una de tantes com diu Bob als comentaris, el xic que em defenia em va tirar al piso davant de Maria i a esta no li s'ocorreix atra cosa que dir-me "Va Jordi, perfavor, ja está bé". Ahí em vaig tornar loco i em vaig pegar al cap per si ho estava somiant, però no, era real como la vida misma. Sense comentaris!! Però el més graciós de tot es que quan quedaven 30 segons la mol...............va i pita la única falta que per al seu judici em va fer el meu amant defensor. Xe descarat!!
En fi, ja elaborarem un comunicat a la Federació per a que aquesta persona non grata al Poble de Banyeres no ens torne a arbitrar. També volia comentar, la mala sort que vam tindre al pedre al gran Bululus Papadopoulus en el segón quart, ja que sense la torre eu vam passar un poc mal en els rebots. Duiem una raxeta de victories mol bona, no sempre es pot guanyar!!jaja...
Vos espere el divendres en l'entrenament i a vore si parlem de la Paelleta que la piscina del Moli Serrella ja esta quasi apunt!!
Ah!! i seguiu posant a caldo a qui vullgau en els comentaris. Açò va viento en popa marineros!!

11 comentarios:

Bebeto16 dijo...

Amunt l'escrit tenim ke ferlo i posar firmes xk tota la gent ke va vore el partit va vore ke va ser una cosa descarat, mes cuan un d'latre ekip li va protestar descaradament a la cara i es va riure, i a mosatros sense mes mos pita tecnica. En fi lo de esta xica es de jutjat de guardia. Si ve el dissabte a pitar(li rese tots els dies a san pancraci x a ke no vinga joco) jo em negaria a jugar.

Carlos Miragall dijo...

Podrieu fer un escrit comentant les possibilitats que teniu de passar a semis, no? Estaria bé.

Bebeto16 dijo...

quines semis?

Carlos Miragall dijo...

Les semifinals, no? Que no pensaveu jugar-les o no ho sabieu? Jo em pensava que es classificarieu...

Carlos Miragall dijo...

Com heu quedat este mati contra Aldaia??

PD: Alguns es preguntareu tanta insistència, només m'agradaria estar informat. Soc un jugador del CB Sueca.

Gràcies

beneyto15 dijo...

CB BANYERES POBLE INDUSTRIAL SEMPRE: OÉ!!!!

81-41 guanyant amb 3 triples clars de bebeto i 1 més amb tir lliure adicional!!! i 2 de aaron!

un "showtime" impresionant!!! joga bonitto!!

PD: paella ja homeee!!! jeje

Bebeto16 dijo...

no sabiem ke hi havien semis. Que les juguen els 4 primers

Carlos Miragall dijo...

Clar!! Jeje. Per cert, ja que estem, podeu dir-me el resultat contra Natzaret??

Nosaltres (sueca) no hem jugat contra Museros. Estava plovent.

Rovellonet dijo...

Nosaltres contra museros tampoc. I contra Nazaret tampoc, jaja!!

Carlos Miragall dijo...

Xe Rovellonet, explica'm això, NO vàreu jugar ahir contra Natzaret??

Rovellonet dijo...

NO TIO!! perque sols erem 5 per a jugar, i tres tenien despedida el dia de abans i es van alsar un poc tocats...i com a que ni ho vam intentar!!