martes, 30 de septiembre de 2008

CRÒNICA CAP DE SETMANA

El divendres 26 de Setembre era el dia de la presentació del C.B BANYERES.
A les 18:15 hores de la vesprada va tindre lloc el primer derby de la temporada 2008/09 entre el C.B BANYERES vs C.B BOCAIRENT!!
El partit va començar molt igualat i es notava que era el primer partit de la temporada, ja que anavem un poc perduts per la pista. Aquesta volta no vam haver de lamentar cap bac propiciat per les linies de la pista!!
Deixant a banda açò, cal ressenyar que l'equip local quan es va posar a defendre amb intensitat i amb ganes la 1-3-1, no va donar opció al rival i va aconseguir anar-se'n de 13 punts al finalitzar l'encontre.
Després del partit va tindre lloc l'entrega de trofeus, a la qual van eixir a fer-se la foto de rigor Bob i el enano. Els trofeus eren de l'any passat però estaven prou acertats!! Que algú s'oferisca voluntari per a endur-se'ls perquè sinó a l'any que ve tornaran a estar ahí, i si cridem a Bocairent per a vindre a jugar cantará un poc.
Poc després es va fer la presentació del club en la qual van participar tots els membres dels equips de les distintes categories. Les fotos va ser un tema apart, perquè hi havia una xispa instaurà tal en l'equip Senior Masculí que el "Menda" va acabar amb els pantalons pels turmells!! Però un té ja poca vergonya i no li afecten ixes bajanades.
El sopar de Cloenda de la presentació no va tindre pèrdua!! Tot va començar amb una indignació general per part del Senior Masculí per no traure uns platets d'orella. Al final Luciano els va traure però fen-mos pagar un euret a cada integrant de l'equip, quina vergonya!!
Durant el transcurs del sopar l'equip Senior Masculí li va gastar una sèrie de novatades a Manolo alias "Manolo voy payá". Una d'elles, mol asquerosa per cert, va ser que es menjara un tros de sepia rossegadet per el més xispa de tots "Bob", i que després Manolo diguera "Que bo que està". Més tart Santonja, un altre angelet, va deixar el saler mig obert i Manolo al tirar-se la sal es va omplir les xulletes de corder i les queradilles d'un manto blanc que pareixia l'estació de Sierra Nevada. No contents amb tot açò no podia faltar a la cita de les novatades Sorro. Aquest amb l'agudesa que el caracteritza li va tirar sal a la cervessa i ni curt ni pereós quan va vindre Manolo va organitzar un brindis de hidalgo, i clar, com era d'esperar sols el va fer Manolo amb el jolgorio general que va suposar per als allí presents.
Poc després es vam enterar de que a a partir de les 12 d'eixa mateixa nit era l'aniversari de Rafica. Aquest jugan al camarero ¿Qué?, es va inventar una que deia: Camarero ¿Qué? Una de Mostaza ¿Una de Mostaza? Mostalmahaoooooooooooo...o algo paregut. Ens vam descollonar vius!! El tio estava sembrat i es va arrimar a casa per dur-nos una botelleta d'erbero, que per cert, va desapareixer en un tres i no res. A l'hora d'eixir del bar i estar en el concert del Mariola Rock s'en torna a casa a per una garrafa de 3litros d'erbero. El para la policia, i no se li ocorre altra cosa que dir-li que es el seu cumpleaños i que se n'anava al concert a celebraro amb els del bàsquet. El policia bocabadat amb aquesta resposta el va deixar seguir sense més.
Al dia següent jugavem contra Castalla, per intentar revalidar el títol del trofeu Villa de Castalla aconseguit l'any passat. El partit va començar més o menys com el del dia anterior contra Bocairent, amb una profunda empanació general i sense acert de cara a l'anella rival. Però tot canviaria només començar el tercer quart. A partir d'aquest moment vam fer una pressió asficciant a l'equip contrari, la qual ens va permetre robar mols balons i anar-se'n poc a poc en el marcador. El que vam fer en l'últim quart va ser espectacular!! Vam desplegar un joc de conjunt de tiki-taka que va d'eixar bocabadada a l'afició local i que va impedir que el C.B CASTALLA anotara cap punt en aquest últim quart del partit, fent un parcial de 0-20 per al C.B BANYERES!! Amb aquest partit va acabar un cap de setmana completet que no haguera sigut el mateix sense el gran sopar del dia de la presentació!!
SALUTACIONS I FINS EL DIVENDRES!!

8 comentarios:

Bebeto16 dijo...

Rovellonet tas ekivocat de carrera tu vas per a periodista, redeu tu si aço pareix el testament.
MOSTANMAHOOOOOO.

Rovellonet dijo...

Jaja!! El blog va pillant forma...que no siguen sols bebeto i sorrilla els que escriguen en el blog eh!!
Animeu-se collons!!

Weyenell dijo...

Jo escriuria més, però ja no em voleu per Banyeres...

Rovellonet dijo...

CREC QUE LES CARDAORETES NO PODEU QUEIXAR-SE DEL TRATO QUE HA TINGUT LA VILLA DE BANYERES AMB VOSALTRES!!
COM QUE JA SAPS...A ESCRIURE!!

Sorriu dijo...

Jo, sols dir que ha estat un plaer jugar amb vosaltres i compartir l'ambient q hi ha i bla bla bla...
jjj
Va star molt be el soparet de presentació!

Bé, que ja tinc feina x a tot l'any a Tarragona!! jeje

Ja aniré entrant x posar algun comentari sobre resultats etc...

Xispa! eres el nou Paco Nadal!

Rovellonet dijo...

Ai rabosa!!
Sempre et durem en la memòria!!
Eres mol gran!!

santonja dijo...

ací va altre usuari a donar pel cul un rato

Rovellonet dijo...

ESE SANANTONJA AI COJONES!!
JA ERA HORA.
EL QUE ESTÀ TARDANT A POSAR ALGÚN QUE ATRE COMENTARI ES EL GRAN BULULUS PAPADOPOULUS!!
JAJA!!