lunes, 17 de noviembre de 2008

C.B. BIAR vs ELS QUE NO DEFENEN NI MATAN-LOS

El títol d'aquesta crònica resumeix el partit contra Biar.
Tot va començar en la matança d'una pobra llebre que al creuar la carretera va veure truncada la seva vida al ser xafada per Epi i rematada per Bob!! Des d'ací el més sentit pésame per a la familia d'aquesta pobra llebre. Perquè el C.B BANYERES és un club molt respectuós amb la natura!! Però, no tant per a tindre que jugar un partit de bàsquet a l'aire lliure en 4º Celsius!!
Deixant a banda les irregularitats que presentava el terreny de joc, dir, que el partit va ser una castanya!! Vam començar molt be en atac, amb un gran joc col·lectiu, amb canastes de 6,25 per part de Bob alguna entrada de Rovelló, canastes de baix la cistella per part de Bululu, Santonja i Damian, i algún que altre tiret del Pintor...però en defensa vam ixir més gelats que la família de la llebre al veure l'accident!!
I clar, amb una defensa tan poc activa, és molt difícil guanyar un partit!! També hem de reconeixer que l'equip local va estar molt acertat en el tir exterior i que nosaltres vam baixar molt el ritme a partir del segon quart. La semana passada va ser a partir del tercer, a vore que fem eh!!
Açò hi ha que arreglar-ho d'alguna manera. A la fi vam pedre de 20 punts i el gran Bululus Papadopoulus casi es pega en un de Biar, que per cer, va ser l'única acció un poc calenta del partit, "se agradece maestro"!!
Em trencat una raxa de 3 victòries consecutives amb els respectius 20 € que el club ja ens havia pagat. Ara hi ha que intentar tornar a la senda de les victòries i guanyar al primer classificat en casa, que això se'ns dona be!!
Que en Pau descanse!!

8 comentarios:

Weyenell dijo...

Confirmat: el dia 30 a les 12h en Bocairent és el derbi!!!!


I ja vos val queixar-se del fred, ni q foreu del caribe!!! Com si mai haguereu entrenat en la pista de fora de Banyeres en ple hivern.... posar ixa excusa es de ser poc professionals nenes!!! Si no espabileu en el partit conta Bocairent jugaré al tiro al blanco en el vostre banquillo pero en ous de gallina!!!

Anónimo dijo...

s'informa al equip que el dia 28 hi ha un torraeta de equip. Per a que despres no diga la gent que no s'avisa en temps. Queda dit.

Mos haguera vingut molt be la llebre eixa per a la torraeta. xo en fi.
descanse en pau.

Rovellonet dijo...

Weyenell, magradaria voret jugar en ixa pista, i en la mateixa temperatura!!
Hasta la llebre s'haguera gelat allí!!
Escrigau!!

Anónimo dijo...

Rovellonet, no sigues gay, pareix mentira que sigues de banyeres, i que et queixes de la temperatura de biar...
Això sí, crec que en categories federades si que es deurien demanar uns mínims requisits, com jugar en una pista en condicions, que per això es paga. Però el tio mariquita va i es queixa del fred, pues si en el pavelló de banyeres farà ixa rasca en hivern.
Es veu que la estrelleta necessita un poc de baraaaaaaa

Rovellonet dijo...

Puto Molina!!

Weyenell dijo...

Pots dir-me Patri ajajaja

Pero jo he jugat en el patronato tota la vida, i si no podiem jugavem en les pistes q hi ha baix delpavello, vas a dirme tu a mi lo q es el fred????

Anónimo dijo...

Res Rovellonet que sas que tinc raó.
La que m´has fet este matí sas que me la guarde, i te la tornaré algun dia, jejeje.
Hui tindreu a Rovellonet per allà amunt, entrenant i passant fred.

Rovellonet dijo...

Que puta eres Molina!!