lunes, 10 de noviembre de 2008

ELS QUE NO AGAFEN L'EMBRAGUE 54 - C.B. CASTALLA 42

Aquest títol fa referència al desastrosos tercer i últim quart que va fer el C.B. BANYERES contra Castalla...per si algú encara no entén el vocabulari de "tram-tram" alias Tambor el apuntaor.
L'encontre començava amb una clara diferència entre els dos equips, ja que Castalla no cabia en les dues banquetes que disponien i el Banyeres en una tenia prou i això que el cos tècnic era ampli. Vam eixir a jugar fent una pressió, no per provocar pèrdues de baló a l'altre equip, sinó per entrar motivats a l'encontre. El primer quart va anar prou be...i el segon va anar millor encara. Va haver minuts de tiqui-taca en els que vam disfrutar els jugadors, els entrenadors i el public assistent. Per a rubricar este bon inici de partit, quan faltan 5 segons per a la fi del segon quart, el cos tècnic va demanar un temps mort per intentar dur a terme una jugada que tenia mol bona pinta i que va ser culminada en el terreny de joc de manera eficaç, espectacular i con mucho arte, coño!! Amb aquesta jugada va acabar el segón quart amb una diferència de 19 punts en el marcador que feia previndre una relaxació per part de l'equip local en el tercer i l'ultim quart. La hipòtesis es va confirmar des del tercer minut de joc del tercer quart fins l'últim segón del partit. Vam fer atacs catastròfics, pèrdues de balons, tirs errats, faltes innecessaries. Tot el que no haviem fet fins ara aquesta temporada. Espere que, com diria el President, aquest Bolet ens servisca de llissó.
Ah!! I per si algú no ho sabia...ja s'ha delatat l'anònim que m'escrivia comentaris tan picarons. No podia ser altre que Sorrilla.
El dissabte contra Biar a les 19 hores. Vos recomane que s'enporteu una camiseta per a baix de la de jugar perquè han dit que baixaran les temperatures i farà rasca. Vamos com l'any passat!!
Fins divendres, i Feliç setmana!!

8 comentarios:

Weyenell dijo...

Mare meua, com el dia 30 a les 12 del mati no els feu un trage als de Bocairent hi haurà pa matar-vos!!!

Anónimo dijo...

Els dos primers quarts vam estar molt be el problema va vindre en els dos ultims ke vam fer un poc la risa. xo en fi. Esperem guanyar la setmana ke ve a Biar en la seua gran canxa que sempre es un plaer jugar alli. mes que res per la bona temperatura que fa sempre. I l'altra li farem un traje a bocairent no patixques o mos el faran ells mai es sap.

Rovellonet dijo...

JO NO DIC RES!!
QUIEN ESTÉ LIBRE DE HACER EL RIDÍCULO QUE TIRE LA PRIMERA PIEDRA!!

Sorriu dijo...

Ai xispa!! Malena ja ha trobat novio...que li anem a fer??...

Be xics, ja veig jo que fareu una bona paelleta de fi de temporada...bona raxa porteu!

Ara com no jugueu mooolt millor en Biar vos en pegaran una bona, que ja sabeu que la qualitat de la pista esta entre la del pabelló del pamesa i un bancal de creilles!!

Au xicons sort i q continuen els bons resultats!!
Mostan...ma...haum!!

Rovellonet dijo...

He de comunicar-vos una mala notícia. Manso té el lligament creuat i el menisco trencat i no podrà jugar el que resta de temporada!!
Manso, anims i que sàpigues que les victòries del C.B. BANYERES aniran dedicades per a tu!!

Anónimo dijo...

ostia manso o senc ke vaja tot lo mijor posible. Anim. ja ens farem un cobalibres junts.

beneyto15 dijo...

Ànims manset, que es note que ets fort!! un abraç a ell i a tot l'equip!! a per biar eh xavals!! avore si enguany els guanyeu alli... jejj

Anónimo dijo...

ai manset!! q la recuperación te sea leve, com diu bebeto ja ens farem uns asguits al parabolic i parlem!

cuidat xavalote!
sorriu