martes, 4 de noviembre de 2008

VICTÒRIA TREBALLADA FRONT AL C.B PINÓS

Segona victòria consecutiva del C.B BANYERES!!
Si no recorde mal això eren 10€...
Però això no és el més important. El més important és que cada partit estem jugant millor i els resultats ens estan acompanyant. A aquest partit anavem només 7 integrants de l'equip i Manolo lesionat. Pinós també anava amb alguna baixa i sols eren un més que nosaltres.
El partit va començar molt be en quant als interesos del C.B. BANYERES ja que vam ser capassos de fer un parcial de 10-1 en els 5 primers minuts del partit. Ens vam confiar una mica, i Pinós gràcies a l'encert des de la línia de 6,25 va aconseguir apropar-se en el marcador, i els dos primers quarts van transcorrer sempre amb una petita ventaja en el marcador a favor dels visitants, però no la suficient com per a tirar coets!!
Al tercer quart vam eixir a per el partit i gràcies al canvit de defensa 1-3-1 vam defendre millor el perímetre i també vam estar més encertats en atac. Vam agafar una renta de uns 15 punts que no soltariem fins a la fi de l'últim quart on el partit es va decantar a favor nostra per 45-62. Cada setmana millorem el joc col·lectiu i això es del que es tracta, en aquest partit es van veure jugades molt ben trençades i de molta classe. Espere que sigam així i que al final de temporada ens n'anem tots al Cayuco i a Falcata per celebrar l'ascens.
Ah!! El diumenge a tope contra Castalla eh!! I anim als lesionats i que es recuperen el més aviat possible que fan falta!!

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Va estar be el partidet va haver moments que vam jugar molt be.
Ara a guanyar a Castalla i que munte mes la prima del club pa fer una gran paella. Per cert el enano te que pagar una gran multa segons a dit Tambor per desacato al equip cosa que em pareix molt correcte.

Rovellonet dijo...

Votos a faaaaaaaaavooooooooooooor!!
Votos en contraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Yooooooooooooooooo nooooooooooooo!!

Anónimo dijo...

Sou uns artistes, i pel que veig si seguiu igual, l´any que vé estareu en una nova categoria.
Amunt Bàsquet Banyeres!!!
Amunt Porta de Mariola(que falta ens fa)!!!

Anónimo dijo...

El partit va estar molt be. Ara hem de seguir igual i que el club vaja fent pot per al dinar final... A veure si anem pujant els dimecres i no ens reservem tant per als partits.... auuuu.. El divendres passat, impresionant (bueno, sense contar la clavà del segle,)

Rovellonet dijo...

Si si...vamos montar guapa ah!!
Com la liem, si esque no podem ixir de casa!!
Moltes gràcies molina per els teus comentaris d'ànims a l'equip. Este dissabte muntarem a vore-vos!!

Anónimo dijo...

Si si, va estar prou wapo el partidet...
Bebeto, si et dic que tires tirà!! argggg

noooooooo!!
bueno va....

>.<

Anónimo dijo...

tira no
mmmmmmmmmmmmmmmmmm
vinga va.

jjejeje