martes, 2 de diciembre de 2008

BOCAIRENT 55 - ALS QUE ENS ACRIVILLEN A TÈCNIQUES 38

Tot va començar un 30 de Novembre gèlid...
Al lloc de concentració va anar acudint la gent com sempre a l'hora que no haviem quedat, i Rafa (anatoli) pals amics sense apareixer.
Després del partit tots ens vam adonar on estava Rafica durant la concentració prèvia al partit...estava carregant l'escopeta...que no va tardar més de hora i mitja en descarregar.
Baixant cap a Bocairent el dia pressagiava pluja i ambient hivernal amb neu per damunt dels 800 m que van ser uns quans més, ja que al muntar de Bocairent sols nevava en l'alt de la Barcella...però bé anem al que anem que hi ha molt...
El partit va començar amb una canasta ràpida després del salt de Bululus Papadopoulus, l'encontre va estar igualat durant tot el primer quart, sempre dos o tres punts baix però controlant el marcador. En el segon quart l'arbitre va tindre un episodi de pèrdua temporal de la visió perquè va deixar de veure més d'una falta claríssima comesa per part de l'equip local. Assò es pot entendre, tots hem tingut un "període de seguera" en les nostres vides, però quan l'arbitre va començar a pitar faltes inexistents per part del C.B. BANYERES vam començar a posar-se més calents que Rocco Shifredi en un vestuari de Bolei Femení!! i no precisament per això que tots esteu pensant...al que anavem...que em feu dir unes coses...jaja!!
La cosa no va passar a majors i el segon quart es va acabar amb un marcador prou ajustat amb 5 o 6 punts d'avantatge per a l'equip local.
El tercer quart va ser pa morir-se!! L'arbitre no tenia ceguera parcial, l'arbitre el que no tenia era vergonya...era com un banderí de corner; estava en el partit però només servia que per a senyalar on estava el racó que feia la banda contraria on estava el baló i el mig del camp.
Per la seua poca mobilitat i per la seua facilitat de posar les mans fent la creu del nostre senyor va començar a cebar-se en l'equip visitant i només per reclamar faltes i fores evidents per part de Bocairent!!
Amb aquest ambient tan caldejat Epi i Bob van saltar i li van dir unes quantes perles a l'arbitre!!
Destacar per damunt de totes la de BOB MENSA BONSU: -"ARBITRO ERES UN PAYASO, PAYASOOOOOOO, PAYASOOOOOOOOOOOOOO, PAYASOOOOOOOOOOOOOOOO". Y el árbitre el va expulsar de l'encontre més o menys com ho fea aquest:http://es.youtube.com/watch?v=y8qHU8jVK3c
Però açò no va ser res per al que havia de vindre...maeuuuuuuuuu...A l'inici de l'últim quart l'arbitre ja si que sen va passar 4 pobles i mig i es va inventar una trola que no se la creia ni sa mare borracha, i era que un jugador de l'equip de Bocairent se n'havia eixit metre i mig de la pista i el senyor colegiado s'escusava dient que no ho havia vist, tornant al de abans, no tenia una ceguera parcial, la tenia total com ho mostra el següent video: http://es.youtube.com/watch?v=DDyNY3R9-QU
Açò va propiciar que la gran majoria de la banqueta visitant s'alçara contra l'arbitre, i aquest començà a pitar tècniques fins pedre el conter!! Al senyor Anatoli se li'n va anar un rato la pinsa i casi se mos carrega a l'arbitre. Sinó arriba a ser per part de Tram Tram el qual li va parar els peus l'encontre s'acaba ahí perquè ja estava desenfundant la metralleta que havia estat carregant durant tot el matí. Amb tot este escàndol Bocairent se'n va anar del marcador de més de 20 punts que ja no vam poder remontar de cap de les maneres.
Mireu...l'ùnic possitiu que es pot traure d'aquesta estafa per part de l'arbitre es que ens hem pagat una paella, perquè cada técnica són 5 euros i ens van pitar 7 o 8...feu conters...de moment la beguda està pagà!!
PER ÚLTIM DONAR LA ENHORABONA A BOCAIRENT PERQUÈ EL C.B BANYERES ÉS UN EQUIP D'ESPORTISTES QUE SAP GUANYAR I PERDRE!!

20 comentarios:

Anónimo dijo...

es obvi reconeixer que l'àrbitre va fer un error garrafal en no vore eixa fóra,m'en vaig eixir un metre, encara que per que em van posar la cama i em van espentar,pero weno, era mes facil de pitar la fora que la falta,ho reconec.va ser una llástima que l'árbitre es carregara el partit a base de tècniques, sempre em motiva jugar el derbi contra banyeres, xo la veritat que no vaig eixir content de haver guanyat així.
Ánim als dos equips per als pròxims partits i avore que passa en la segona volta.

Rovellonet dijo...

Tranquil Javi!!
En banyeres mos tornem a vore les cares,jaja!!
A vore si ve un arbrit mes desent!!
Que vaja be makina.

Anónimo dijo...

Bona crònica, per a un roïn partit es veu... no?

Jo volia haverme'n anat en vosaltres, sempre i quan no haguera apretat el dia anterior, i clar... jeje


En fi, aneu calfant motors, si voleu que es note que voleu pujar!!!


ànims! i un trago!


beneytet'*'....

Weyenell dijo...

Javiiii q fas tu aciii???

Anónimo dijo...

estudiar els rivals.........jejeje

Rovellonet dijo...

Be be...aixina d'eixant comentaris!! El proper Dimecres 10 de desembre per la nit i el Dijous 11 pot pegar-se una nevadeta guapa en banyeres...seguirem informant al respecte!!

Anónimo dijo...

Rovellonet, esperem que no neve quan tu dius, perquè sinó tindrem que aguantar-te durant una bona temporà (que bó que soc). A voltes sembla que vulgues ser el Picazo o el Maldonado del temps en Banyeres. Xabal t´has confundit de carrera, deuries d´haver estudiat Metereologia.
Respecte al partit, no crec que siga tot culpa de l´àrbitre. Ara en els moments de crisi, és quan hi ha que tirar del carro i alçar el cap, i intentar tornar a la mateixa intensitat de joc que el principi. Així de segur que guanyeu.
A per el ascens!
P.D.: perdó per fer un poc de crítica, però pense que és constructiva, i per millorar.

Anónimo dijo...

pel CB Banyeresssss!!!


( i si: millor que neve un altre dia... xD )

Rovellonet dijo...

SORRO ESTÀ BE QUE FACES CRÍTICA CONSTRUCTIVA PERÒ SI POSES EL TEU NOM TAMPOC PASSA RES!!
PERQUÈ SINO IXES PARAULES NO TENEN CREDIBILITAT ALGUNA!!
QUE NEVE HOSTIA QUE NEVE!!
JAJA!!

Dam dijo...

La veritat es que va se un partit per haver-lo grabat i després vórel.jeje.Rafica va vindre en el "rol" d'anatoli i el va traure.
S'ha de reconeixer que l'àrbrit es va carregar el partit, i que tot el que va passar va ser perque no ho va saber controlar, anava de "xulet", com li passa a molts arbrits que venen creent-se "Deus". Però també he de dir que nosaltres no vam saber comportar-se, i més sabent la carencia de jugadors que tenim. Ara, possiblement, a part dels dos lesionats, "Tamboret" i jo (Dam), se'n uneix, mes o menys, "Mack" altra vegada per l'esquena, la possibilitat que a Bob i Rafica els lleven la fitxa, etc. A la fí, sols cinc jugador per als partits.
Llevat de això, es van deixar varies joietes del partit: Bob dient-li "payasooooooooooo!!!!!", Rafica fora de les caselles, tamboret i epi "a que no me pitas otra", etc.
S'ha fet un arreglet, però la paella va a passar a sopar en el hotel Ferrero, spa, masatge, i pot ser, nit allí, jjejejejej.
Força i anem a recomposar l'equip, que aquest grup es nostre.

Rovellonet dijo...

Jaja!!
Mol ben parlat Damian
Vos informe que a Bebeto l'han sancionat en un partit i a Anatoli en dos partits!!
Be, contra Albaida en 5 jugadors...jo ja m'estic acostumant a jugar tot el partit,jaja!!
Bon finde i a vore la semana que ve si neva algo!!
Xaoooo bambinos...

Anónimo dijo...

Home rovellonet! x a una vegada que encara no he escrit...em tires la culpa de tot!
Jo sempre fique el nom o sorriu o malena, jeje Ixe comentari no el vag scriure jo...
X cert, menys mal q no vag anar a vore-vos xq jo haguera saltat a x el colegiado! X cert, controleu-me a anatoli que ja sabeu que les dianes i els derbys se'ls agafa en moolta força!
Xics no passa res, ja sabem que per unes coses o altres a Bocairent no es guanya! Així q a la volta ja vorem!!

Ale, ens veiem en aquest pont!!

PD: " ara enserio, vaja tela perdre contra Bocairent tios!! jaja "

Rovellonet dijo...

PUTO SORRO!!

El Killer d'Alberic dijo...

Hola rivals!!! Este any no esteu tan forts. Nosaltres ens hem inscrit en un altra lliga més economica pero igual de competitiva que la federada.Es tres vegegades més economica que la federada i damunt es més llarga,no tens paro de nadal i jugues una copa.No se si coneixereu la liga AUPA.
Asi vos dixe la direccio de la AUPA:
http://www.baloncestoaupa.tk/
Vinga sort i ens veillem en la pista algun día.

El Killer d'Alberic dijo...

La nostra direccio es:
http://basketalberic.blogspot.com

Weyenell dijo...

Siga qui siga ha deixat el mateix comentari al blog del Bocairent jajaja

BULULU dijo...

hey colegues,ya soc aqui!pareis mentira que vos pitaren tantes tecniques ¡ami cap! sera que 'stic fent-me major o be que'stic agafant coneixement.ara vorem qui paga eixa millonada.espere que recapaciteu i ens dediquem a jugar mes amb el cap i les mans i menys mab la boca.be tios nomes dirvos que sapretem els machos o afinal de temporada ens tocara rascar-mos la buxaca.ens veiem i bon nadal a tots.s

Anónimo dijo...

no escrigau tant que al final uno es cansa de llegir. El que està clar és que ací uno que no va a un partit i es monta la de san quintin. Sou uns folloneros. Ah, gràcies per solidaritzar-se amb mi i pagar vosaltres també 5 euros o 10 o 15... jo creia que em tocaria pagar-los a mi soles. au cacau

Rovellonet dijo...

Faltava San Antonja pa repartir PAU!!
Però com no estava es va liar parda i ara damunt ens toca amoxar a tots!!
Siesque els Sants no estan sempre on de veritat fan falta!!
M'agrada perquè este partit ha fet que els comentaris munten com l'espuma...
Ah i com diu Bululu.
BON NADAL!!

Anónimo dijo...

Xavalotes!! este dissabte no desvarieu en el soparet de la Piràmide eh?? que ens coneixem!!

Ja ens veiem en este nuestro entranyable pueblo!

Bob!! x cert, recorda q vullc un dècim eh??

Be x últim, bon nadal a tots els basquetmaniàtics del poble i de la contornada!! bones festes amb l'herberet!!