miércoles, 14 de enero de 2009

C.B BANYERES 58 vs VILLENA 48

Bon partit en casa després de les vacances de Nadal!!
Aquest partit tenia l'alicient de la nova incorporació a l'equip de "Pepot" (Jose David) i la volta a la canxa del nostre amic Rafica (anatoli) després de dos partits de sanció per la seua afició per traure l'escopeta on no s'ha de traure.
El partit va començar amb un bon joc col·lectiu per part dels locals que a la fi del primer quart guanyaven 13 a 5 crec recordar. En el segon quart villena va remontar l'encontre i va acabar per davant en el marcador per tres punts de diferència. Al C.B. BANYERES li feia falta un descanset ja que les festes de nadal, els polvorons, els turrons i els cobalibres estaven fent el seu efecte i els jugadors estaven una mica pesats e incomodes en el terreny de joc. El tercer quart va canviar el partit completament, l'equip local va eixir apretant en defensa i va bordar el joc d'atac amb triples, jugades de dos mes un...i vam conseguir anar-se'n en el marcador de fins a 15 punts, els quals mantindriem fins els ultims 5 minuts del partit on quasi la liem perquè villena ens va fer una defensa individual i en conter de jugar a 24 segons nosaltres atacavem en 5, i això no pot ser, però a la fi vam resoldre l'encontre i vam guanyar de deu punts en un partit intens, vibrant i emocionant fins al final!!