lunes, 23 de febrero de 2009

C.B BANYERES 79 vs C.B PINÓS 38

Bon partit a casa amb un estelar Rafica!! Mvp del partit...
Este partit el jugavem després de que mols jugadors de l'equip se n'anaren a Pego de despedida i gent com Santonja no va poder ni vindre a veure'ns...jaja!! Bululu estava lesionat del muscle, Pepot va vindre però entre ell i Damian estaven un poc perduts pegan-se balonaes i tot, mol bo...la resaka es mol puta, vos entenem!!
El partit va començar amb una bona pressió per part de l'equip local que va permetre distanciar-se en el marcador. L'aparició de Rafica (anatoli para los amigos) va ser espectacular a la volta que sorprenent, ja que cap jugador de l'equip esperava tal actuació després de que el xic isquera de festa el dia anterior fins a altes hores del matí...ens va deixar a tots bocabadats fen percentages d'ACB en el tir, assistències, algun rebot que altre...espectacular!! Jo li posaria un 30 de valoració...jaja!! La veritat es que va fer més punts en este partit que en tota la temporada, encara que també es cert que ha jugat pocs partits, per la seua afició al mon de la farrandula!!
En el segon temps van apareixer també Aaron Dalí i Bob amb els seus triples característics i van aumentar considerablement la distància fins aplegar a uns 40 punts de diferència en l'últim quart que mantindríem fins el final del partit!!
Be xavals, ja van 30 euros x al sopar, paella, festa o com vullgau dir-li...aneu posant fecha que sino vendran les entraetes i no ho farem!! Jo votaria pel divendres 6 de Març, després de entrenar anar a sopar al NOCHE I DIA i després de bufera, cartes, bailoteos al MOLÍ SERRELLA i d'ahí qui encara tinga ganes de festa on siga!!
Aquesta data es bona perque ixe cap de setmana juguem el diumenge en casa i fer-ho divendres mos evita de possibles aussències si ho ferem dissabte.
Deixeu la vostra opinió i el divendres ho concretem en l'entrenament...visca el C.B BANYERES!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

esporeta... mal !! :

aquesta setmana la crònica deuria dir-se: CB ANATOLI !!! xD

bon partit xicons!

Anónimo dijo...

A mi en pareix be, si voleu fem el sopar el dia 6. a votacio del respetable.