lunes, 9 de febrero de 2009

C.B MONÒVER 51 vs C.B SOM UNA PIÑA 62

Aquest partit era clau per consolidar una bona raxa de l'equip i també perquè no per embujacar-se 20 eurets més per a fer la paella famosa, jaja!!
El partit va començar prou mal per al C.B BANYERES ja que l'equip local va aconseguir una renta de 12 o 13 punts. Poc a poc vam anar posant-se les piles en defensa i vam conseguir retallar punts fins a quedar més o menys empatats a la fi del segon quart. El tercer quart va estar molt igualat i fins els últims 3 o 4 minuts de l'últim quart no es decantaria l'electrònic cap al C. BANYERES!! A la fi el partit el vam guanyar de 11 punts, victòria important que ens permet estar en quinta possició i anar escalant llocs en la classificació!!
Fins Divendres.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

jejeje

sempre comenceu perdent ehhh?? xD Lo bò és que els acabeu guanyant...

Ixos 20€ ja els té en possesió el sr tambor, que els va cobrar en la sede el dilluns davant de mi... Encara que ell dia que n'eren 30 ja!! jajaj

enhorabona EQUIP!!


PD: a sorro i a mi mos tindreu que fer pases VIP per a eixa paella, abonant el que calga, clar està... no sorret? xD

Rovellonet dijo...

Estem aprenent a guanyar els partits difícils i ajustats...que això es el que ens fallava abans!! Som un piña com diu Bululu, jaj!!
Sorro, Beneyto Manso i Rubio esteu convidats. El que tingueu que posar ja se vos dirà!!

Anónimo dijo...

Lo bo es que anem remontan els partits com a equip i no volen fer-ho de forma individual pero abanda de tot lo millor de les victories es ke anem suman dinerets per a la paelleta que a este pas sera marisca. Jejej. Tots esteu convidats previo pago de lo que diga el nostre benvolgut delegat de equip i a la volta tresorer.

Anónimo dijo...

si voleu fer una calçotada esteu a temps, només teniu q dir-ho q jo els baixaré, jeje.
ja sabeu que a ixos eventos...previo pago anirem, jeje

ja steu en xampions!