miércoles, 4 de marzo de 2009

C.B CASTALLA 40 vs C.B BANYERES 53

5ª victoria consecutiva per al C.B BANYERES!!
Bien xavales, estamos en racha!!
Partit trabat contra Castalla però que vam saber resoldre quan calí resoldre'l.
Últimament estem fent un joc col·lectiu interessant i que ens està donant mol bons resultats. Aquest partit, sols contava amb la baixa d'un jugador, cosa extranya, i va ser un partit on Rafica (Anatoli) va recordar el brillant partit de la setmana anterior amb un mol bon triple...i esque quan Rafica trau l'escopeta a passejar...cuidao!! jaja!!
Bob també va agafar l'escopeta i va fer tres dianes consecutives des de la línea de 6,25, mentre que el gran Bululu's Papadopoulus es va inflar a posar taps de Norris i agafar rebots.
La resta molt be també, amb una bona defensa en la major part del partit, que ens va ajudar a que l'equip local no encistellara moltes canastes. En atac vam començar un poc revolucionats i nerviosos encara que poc a poc vam anar fent alguna jugada de tiki-taka i vam anar anant-se'n en el marcador.
Destacar la baixa de Tambor (tram-tram) per el sopar dels marrocs, que encara que pot considerar-se com a baixa justificada, no estaria de més que aportara 5 eurets, més que res per anar fent ambient de paella.
Estic en contacte amb els d'Albaida esperant a que em diguen quin dia podem jugar el partit!! Quan ho sàpiga vos ho faré saber per aquesta nostra web.
Per últim donar forces a l'equip i anims per a guanyar aquesta setmana contra Biar en casa!! Partit clau per a mantindre'ns en la posició en la que estem!!
FIns divendres...

8 comentarios:

Anónimo dijo...

K be parles micel·li. Pues si ja son 15 eurets mes per a la paelleta. La verita es ke tem fen un joc bo colectiu, encara ke continua ana'n-se-mo's algunes voltes la xapa, pero be poc a poc-

Dam dijo...

Ànim xavals, que ja estem ahí. Tota aquesta serie de victories s'ha de vore reflectida en guanyar als de Biar. A vore si omplim el pabelló de gent (350 espectadors),jeje. Salutacions.

Anónimo dijo...

primer: ENHORABONA una setmana més, cracks!

que pasa? que era jo el fallo l'any pasat o que mariquites??!? jeje

i segon: mecaguen la puta!! no podeu jugar una altra setmana contra biar?? joder, aquesta setmana hem pareix que no estic al poble...



GRABEU-HOO!!! :D

Anónimo dijo...

no patixques ke cridarem als de la 2 pa que donen el video en directe i pugues vore el encontre.

Rovellonet dijo...

AI BENEYTO, TENS UNES COSES!! JEJE!!
TRANQUIL QUE SI NO VE LA DOS VE CUATRO!!
JEJE...

Anónimo dijo...

en manolo lama i el carreño, no? jaja

Avore'm si estic o no, que no està clar... Si estic, hem faré notar, i si no: SORT!! i a per ells!

Anónimo dijo...

muy señores mios, ante la trascendencia del choque de esta semana...creo que la mejor receta es la que siempre ha caracterizado a este nuestro entrañable equipo...
IXIU DE FESTA COLLONS!!! EL DISSABTE DEIXEU EL PABELLÓ BEN ALT...I EL DIUMENGE JA VOREM COM PUJEU AL PABELLÓ, jeje
ale, sort

Anónimo dijo...

Que pena lo del diumenge. Casi aconseguiu remontar!!! Hi ha que continuar igual.
La baixeta del cagueroles de l´equip es va notar un poquetet.
Ai cagueroletes, el virus ixe et va afectar abans d´un partit importantíssim. Que virus més cabró!