miércoles, 18 de marzo de 2009

MADREMIA CANALS 71 vs C.B BANYERES 67

Segona derrota consecutiva i segón euro que hi ha que amoxar!!
En primer lloc disculpar-me a tot l'equip per errar un passe que va resultar decissiu per a perdre el partit!!
Fent un resum un poc més alegre que açò vaig a començar per contar algunes anècdotes de l'encontre.
En primer lloc l'absència temporal en la concentració de Yao Ming (Damian) era utilitzada per fer algún que altre xiste per part dels més xispes de l'equip com ara Sanantonja i Bululus Papadoupoulus. Pepot també va fer tard a l'expedició blanc i blava però al quart d'hora de començar a calfar tot l'equip van vindre ells i van calfar pel seu conter, com les estrelles vamos!!
El partit va començar amb un intercanvi de canastes que feia veure un partit prou vistós i interessant de cara al públic. Un públic que des de l'inici del calfament del C.B BANYERES li feia gràcia els nostres malnoms i no dubtaven en cantar coses com ara "Bululu saluda" o "Que bote Pepot"". En Fi el el segon quart crec que el vam acabar amb un marcador de 34 a 40 a favor nostre.
Però clar, el quart tonto que diu Tambor encara no havia arribat, i com ell no estava per a recordar-nos-ho se'ns va passar i la vam liar parda!!
Vam arribar a dur una renta de 10 punts d'avantatge faltan 7 minuts per a acabar el partit, però degut a la disminució de la intensitat en defensa i a l'acert del nº10 de Canals...ens vam posar a un punt per davant faltan un minut i deu segons quan va vindre la juga tonta del partit per part de un servidor...però com diu Bululu, si no fallarem res no estaríem en segona zonal, això si, que sapigueu que la errada que vaig tindre no la tornaré a tindre mai!!
A la fi vam perdre de 4 punts contra un equip al que tant así com en sa casa deuríem d'haver guanyat perquè sols té un jugador i poc més!!
El diumenge toca vengança contra Bocairent...espere no defraudar-vos!! Faré el que estiga en les meues mans per no tornar a cagarla!!
Amunt!!

4 comentarios:

Adrian_Canals dijo...

Puntualitze...

... perguereu contra un equip que "sols té un jugador"... que sols va estar 25 minuts en pista i acabava de cascar-se un partit de Preferent contra el líder, en Montesa, fent més de 30 punts i jugant allí quasi tot el partit.

Dic jo que algo farieu vosaltres malament (no sols eixa passada faltant poc més d'un minut) i algo faria bé la resta de jugadors del Canals. Perquè NO crec que sigau tan roïns per a perdre un partit en 25 minuts (amb tots els meus respectes) d'un sol jugador rival.

El Regal Barcelona també guanya partits amb 35 punts de "la Bomba" Navarro o el Real Madrid amb 35 de Bullock... i no he llegit mai en premsa que la resta de companys estiguen ahí de bulto.

A més, tinguerem 3 jugadors més que venien d'aquell partit en Montesa jugat abans del nostre (els que entraren al pavelló també uniformats) i un jugador que aquest dilluns l'operaren del genoll i va jugar tot xutat de Nolotils (aixó és dopping? :P). Sense desmerèixer el vostre esforç i joc, considere que sempre hi ha que ser autocrítics. També fatllareu un fum de tirs lliures (per al nostre alivi) i conec bé eixa sensació de "i si haguerem fet sols 5 tirs lliures més?".

Si no m'enganye, crec que sigueu l'equip més "alt" de la categoria (de fet, contra nosaltres a ratos en el 2on quart ens fereu una destroça per dins, nosaltres soles teniem el dissabte un únic pívot) amb tres tios per damunt del 1'90 i amb pes, teniu un base aseadet i un penetrador ràpid (que deuria de provar a fer el mateix però també per l'esquerra, és un consell), un tio gran amb maneta des de fora i gent jove i veterana. Enguany ja està complicada la cosa, però amb eixe bloc i un exterior-tirador més, l'any que ve podeu quedar per damunt... SEGUR.

Teniu encara un calendari aseadet, llevat del partit matiner en Villena i Carcaixent... encara podeu fer feina i pujar llocs. Enhorabona pel partit i ànim xicons!

Anónimo dijo...

Ai esporeta, esq tns que matizar més...que si no venen les males interpretacions, jaja (i això q no vag vore el partit...)

El sr Adrian del madremia té raó.

I ara el derby!! ohhh gran derby!! com no guanyeu a bocairent el public començarà a demanar dimissions!! jaja

ja ens veiem sort!

Anónimo dijo...

totalment d'acord en Adrian. Demanar-vo's disculpes de part de l'equip per eixes paraules desmereixenvos (com collons s'escriga). I anim a vore si munteu vosatros de categoria.

Un salut

Anónimo dijo...

No calen disculpes, xic. En que ens convideu a festes o a algún soparet :P quedarà perdonat.

Ànim!