sábado, 24 de octubre de 2009

C.B BANYERES vs LA FONT DE LA FIGUERA

Partit emocionant encara que amb derrota per a començar la primera jornada de lliga.
Aquest encontre va començar molt igualat amb moltes errades per part dels dos equips. El primer quart va estar així prou igualat, però, en el segon l'equip local va ixir més agressiu en defensa i va aconseguir cistelles fàcils de contraatac. En el tercer quart l'equip visitant va eixir més encertat de cara a l'anell que nosaltres i això els va permetre remontar el marcador. En l'últim quart La Font de la Figuera es va posar per davant en l'electrònic gràcies a l'encert en els tirs lliures, cosa que nosaltres no vam saber aprofitar perquè erravem quasi tot el que tiravem.
Faltan 4 o 5 minuts per a acabar l'encontre van haver dos lesions de turmell les quals estan recuperant-se poc a poc i esperem que la semana que ve estiguen quasi al 100% per al partit contra sax i algun expulsat. Tot pareixia que aquest partit acabaria amb derrota però gràcies a una molt bona defensa a tot el camp a la fi del partit vam tindre el partit per a guanyar des de la línia de tirs lliures, però, sols vam conseguir empatar.
I després en la pròrroga no vam ser capaços de guanyar un partit que com tants altres de l'any passat haverem pogut guanyar si no errarem tantes cistelles fàcils en joc i des de la línia de tirs lliures. 
Sense res més a dir, espere que aquesta derrota contra un bon equip servisca per a donar-nos anims i intentar guanyar la semana que ve contra sax.

3 comentarios:

Bebeto dijo...

Yeh no poses eixos colors ke fa mal a la vista mariconaso

aaron m. dijo...

pensava que no anava a dirliu ningu jaja

Rovellonet dijo...

jaja!!