lunes, 9 de noviembre de 2009

BOCAIRENT 42 vs C.B BANYERES 56

Primera victòria de la temporada. El partit va començar amb un parcial de 2 a 8 per a l'equip visitant que feia pressagiar una millora significativa però poc a poc bocairent va anar entonant-se i va anar recuperant-se en el marcador. Bocairent va sumar jugant molt amb els pivots mentre que nosaltres no vam conectar amb ells fins el final del segon quart on vam aconseguir una renta de deu punts per damunt de l'equip local.
L'inici del tercer quart va ser bastant desastrós i bocairent va aprofitar per a tornar-nos el parcial de quasi 10 punts. I així vam aplegar a l'últim quart on vam eixir a per totes i gràcies a una mol bona defensa individual a tot el camp i gràcies a la bona lectura del joc fent que el baló correguera i acabara baix de canasta amb cistelles fàcils vam ser capaços de trau-re'ls 20 punts en poc mes de 6 minuts. Els últims dos minuts ens vam relaxar i això va permetre que Bocairent maquillara el resultat d'un partit que vam guanyar per posar-li ganes i jugar en equip quan tocava.
Enhorabona a tots i a veure si a partir d'aquesta victòria anem remontant en la classificació.

5 comentarios:

bebeto dijo...

Jordi no si es dones conter, pero la veritat crek no es llig res de lo que has posat. esta be que no posses colors cridaners ke fan mal a la vista pero estaria be que posares colors que es puguen llegir. Es una opinio sense importancia.

beneytet dijo...

jejejej ai bob!
molt bé xics, el encontre de bocairent s'havia de guanyar si o si, i així es veu que ho heu fet.
Avore si aneu guanyant-ne alguno que altre més, i jo que vos puga fer de taula, collonss!! jaja

salutt!!

bebeto dijo...

moltes gracies Jordi, ara ja podre llegir la teua magnifica cronica amb el teu magnific lexic del encontre ke va succeir el dissabte passat.

sorriu dijo...

uhhhhh! quin partit més light no?? on estan els insults, les amenacés i bulling psicològic al sr. colegiado??
rafica confiava en tu!!
jajajaj
enhorabona xicons!!
per cert, el partit de viejas glorias del un dos tres dimonis! seguirà en peu no?? jaja otra jornada gastronomico-deportiva-pokerenca del cb banyeres

Rovellonet dijo...

Sisi!! hi ha que anar compran la xamera ja sorriu!!