domingo, 6 de abril de 2008

CRÒNICA C.B CANALS vs C.B BANYERES

El partit va començar amb moltes errades en atac per part dels dos equips però sobretot per part del C.B. BANYERES que mal habituat al clima canalense, on predomina una calor i un boxorno insoportables, no va ser capaç de fer més de 4 punts. La veritat es que va ser un dia per a oblidar, i abans de començar bebeto ja s'havia fet un esguinç.
El segon quart no va ser millor que el primer, ja que sols vam fer 7 punts...amb el resultat d'un penós 41 a 11 per a Canals.
El partit no podía seguir així, era un fracaç i no voliem pedre el basquetaverage i la nostra dignitat, persupost. Poc a poc vam anar conseguint sumar punts a base de triples. El tercer i últim quart els vam guanyar nosaltres fent 36 punts entre els dos quarts, i sense jugar massa be.
També volía solidaritzar-me amb les víctimes de les tècniques ja que a mi em van pitar una tècnica després de rebre una patà. Incomprensible direu...pues a Makario, Santonja i no recorde si algú més també.
El resultat final va ser maquillat i ens van guanyar de 20 punts: 65-45
Podría haver sigut pijor.
Sense més res que dir d'aquesta crònica demane que el dissapte mos portem en la bombonera i guanyem als cardaors. I que s'apigau que el dia de l'entraeta dels marrocs hi haurà berbena.
ESTEU TOTS CONVIDATS!!

1 comentario:

Sorriu dijo...

aleee xavals!! que al ritme que portem podem fer una multinacional, quanta pasta que anem a invertir en este nuestro equipo, jeje. Res xicons, no passa res, este dissabte guanyem a Bocairent i a la marxa!!! Ja tot es festaaaaa!!