domingo, 13 de abril de 2008

CRÒNICA ENTRE C.B BANYERES I BOCAIRENT

Quin partit!!
El partit començava amb un intens calfament i amb l'arribada de l'alma de l'equip "sorrilla" amb 38º de calentura.
Als 5 segons ja vam fer la primera canasta més un tir lliure. En un minut i mig ja duiem 15 punts quan en Canals no vam ser capassos de fer més de 4 punts en tot el primer quart.
Si som un equip irregular, pero en la bombonera no mos guanyen!!
Quasi tots els membres de l'equip van contribuir amb canastes de mol bella factura, i bebeto ens va deleitar amb una raxeta de 4 triples seguits en 2 minuts. Al descans duiem 42 punts, que no es moco de pavo!! Sorrilla no estava en plenes facultats i vaig tindre que fer jo el "grito de guerra". Segons bululu l'àrbrit "NICOLAI BIGOTET" era molt roïn però no tan com Marieta!! Que si havera vingut, bruno no havera acabat l'encontre.
Al final la victoria local va ser per un contundent 74-53 per al C.B BANYERES que els tenien moltes ganes als cardaors.
Una altra cosa positiva d'aquest encontre es que ningú va tindre que desembolsar diners per tècnica, cosa que m'ompli de satisfacció, perquè si havera hagut alguna tècnica jo men hauria endut una, segur...
Ah!! no podría oblidar-me de l'afició que vam tindre encara que es notava que era hora de siesta i estava un poc apagà. Però mol be!!
Sense res més que dir vos convide a que el proper dissapte vingau a la berbena que farem en els marrocs a mija nit, i els que vagen a ixir que vagen preparant-se que ixe dia pot ser mol dur.
SALUDOS CORDIALES!! gente del C.B BANYERES!!

8 comentarios:

Sorriu dijo...

I que bé que jugueu sense mi!!! (xo si estic jo present..xq mireu en Canals, jua jua). Enhorabona xl partit, em vau fer pujar unes decimetes la calentura q portava de l'emoció i la intensitat mostrada. Així es guanyen els derbys!!! Ara no sigam cabrons i no fem ningun partit xorra més! Micel·li tens una maneta xa fer les cròniques!!! Que xisspa!! ale pues, ja fa olor a pólvoraaa!!!!!

Bebeto16 dijo...

Alli estare en la verbena i en la entraeta donal el maxim per este nuestro equipo.

beneyto15 dijo...

ai bob, com deleites amb les teues castanyes! Aquesta setmana, amb la entraeta estudiantil, es va produir una imatge qe no va tindre preu: bebeto abraçat al pare de sorret, el qual anava amb la corbata lligada al cap!!! molt bona xé! Xcert! felicitats per a la gent que enxufa 4triples en 2minuts i per al qe els clava en l'últim segon (ja van 2vegades. Ens veiem a la barra!!! jej

enano dijo...

estava clar ke anavem a guanyar el derbi ya ke teniem un plus de motivacio en léntradeta del estudiants,jajja per a bob un 10 ya ke va fer un 100% en tirs de camps,en general el ekip va estar concentrat i el derbi es va kedar en casa , bo xi ens veiem

Sorriu dijo...

que xisspa te el beneyto este eh?? Encara esta lluny de Rovellonet, xo comença ja a despuntar...jjj

Bebeto16 dijo...

Si que te xispa el tio Beneyto si, no tindras ninguna foto que haya inmortalitzat eixe moment entre el pare de Sorro i jo.
:-)

beneyto15 dijo...

no hi tinc cap foto no... una llàstima, encara que no se que m'haguereu dit si vos l'haguera fet!!! jej.vinga parlem!

Rovellonet dijo...

SOU UNS ARTISTES!!
AIXINA MAGRADA, COMENTAN LES JUGADES...DINS I FORA DE LA PISTA. L'ENTRAETA ESTUDIANTIL MOL BONA, ARA PREPAREU-SE PER A LA DELS MARROQUIES.
VITOL AL PATRÓ SANT JORDI...
VITOL!!