jueves, 1 de mayo de 2008

CRÒNICA TEIXERETA IBI vs C.B BANYERES

El segon dia després de festes, vam jugar un altre partit. A aquest partit vam arribar un poc fets pols del partit del dia anterior contra el Martínez Valls, ja que com dia el senyor Epi el 6 repartia a diestro i siniestro i això no pot ser!!
Abans de començar el partit, la banqueta pareixia un puesto reservat per als minusvalits. El enano posant-se les turmelleres, rovellonet idem, Damian estirant amb problemes d'esquena y el bob tirant-se gel abans de jugar.
En fi, el partit començà amb una jugada ensallada per part de Bululu y Rovellonet que va deixar el marcador amb un 0-2 per al C.B BANYERES als tres segons del partit. La jugada va consistir en aprofitar la gran alçada del tio Bululu per a que enviara el baló per damunt dels defenses i Rovellonet correguera per fer una entraeta a canasta lliure de marca.
Segons va dir Epi ahir en l'entrenament...va ser el millor primer quart que em fet, encara que jo discrepe, perquè pense que el millor va ser el primer quart contra bocairent en casa. Tota anava sobre rodes, però en el segón quart ens van apretar en defensa y damunt l'arbitre no els pitava cap personal i a nosaltres totes. Així, ens van remontar una mica, però vam acabar el segón quart amb sis o set punts de ventaja. Ens va sorpendre un fixatge del Teixereta, un negret molt corpulent i amb molta mobilitat, que va dur de cap a Damian i Bululu fins que el gran Papadopoulus es va posar a repartir taps de norris!! com diria la llegenda: Simó.
Vam aplegar al final del partit, una mica cansats i en el marcador apretat, però quan més ho necessitavem va apareixer SHUMAGHER!! com l'anomena Tambor, i va ser capaç d'agafar l'embrague i anotar uns punts que a la fi ens donarien tranquilitat per a guanyar per 47-40. Sense mes res que dir, vos convide a que pilleu forces per al dissapte, ja que ens juguem la temporada. Si guanyem, es podrá dir que ha sigut una temporada prou bona perquè quedariem quarts, però si perdem tindrem que fer penitència i sofrir en les nostres esquenes el llàtig dels entrenadors!!
C.B BANYERES POBLE INDUSTRIAL SEMPREEEEEE...........BIEEEEEEN!!
VITOL AL PATRÓ SANT JORDIIIIIIIIIIII.......VITOOOOOOOOOOOOL!!

4 comentarios:

BULULU dijo...

Tranquil Luisma, que tambe tenim al que traga mes que un clavegueram i si esta tocat pels DEUS no hi ha qui el pare!!!

BULULU dijo...

I per si ens falla el clavegueram, tenim a Benedito XVI, que es pontifice!! i per lo tant DEU esta amb nosaltres i juguem 6 pa 5.....

Rovellonet dijo...

I també tenim al enano, que un gnomo màgic!!

beneyto15 dijo...

Ai bululu, qe tu també estás tocat per els DEUS...ara qe no es d'extranyar, amb eixa altura, ho tenen fácil...!! jaj. TU ERÈ DE BIJENA?!?!?!