domingo, 4 de mayo de 2008

CRÒNICA VIILLENA vs C.B. BANYERES

Em guanyat!! A la fi em quedat en champions. Cuart puesto després d'una temporada amb molts d'altibaixos.
La motivació que teniem abans de començar aquest partit era del 200% i al primer quart eu vam demostrar una mica. El segon quart millor deixar-lo de banda, perque ens van remontar els set punts que els duiem de ventaja y vam acabar perdent de 5 al descans. Necessitavem una inyecció de adrenalina, perquè estavem un poc apagats, i com si fos per art de màgia vam remontar set punts de diferència en els primers minuts del tercer quart per a guanyar a la fi per un contundent 0-19 (fet històric en el C.B BANYERES) y per a Catalina (l'arbitre de l'encontre) que deia "yo esto no lo he visto nunca", a lo qual mols li vam contestar que nosaltres tampoc. Aquest parcial va ser possible gràcies a una enorme pressió y gràcies a l'actuació estelar del Papa Benedicto (Beneyto) que va colocar fins a dos tapons...ESPECTACULAR!! y Dalí que va fer una defensa mol pilla. Pillo que eres un pillo. Bululu va estar en la seua línea, pillan rebots, intentan pillar pases de Rafica que li caien de tres metros y barallant-se en els pivots de l'equip contrari "Bruno deia que li aspentaven perque com eren més baixets"... També cal destacar el triple del enano faltan un minut per acabar el partit desde los balcanes con amor!! Al final guanyarem y ens quedavem en una quarta possició merescuda, ja que em fet una recta final de temporada que ni el més optimista de l'equip se l'asperava. Tambor es va jugar per segona semana consecutiva 5€ amb bululu i els va pedre. 5€ que com a bon xic i company d'equip Bululus Papadopoulus els va donar per a la paella. Vitol al tio Bululuuuuuu.....Vitooooool!!
Res xicons, el dia 10 de Maig Primera Gran Paella del C.B BANYERES!!
Espere la vostra assitència y que ho passem molt be
C.B BANYERES POBLE INDUSTRIAL SEMPREEEEEEEEEEEE.....................BIEEEEEEEEEEEEEN!!
VITOL AL PATRÓ SANT JORDIIIIIIIIIIIIIIIIII.....................VITOOOOOOOOOOOOOOL

6 comentarios:

beneyto15 dijo...

Sarandonga, Sorro, Tambor, CLUB: pagueu lo qe debeu!!!!!!! que anem a fer una paella com una plaça de bous, xicons!!! o esque acás no es pot fer una bona paella amb alrededor de 300€ ?!?!?! Vinga va, pagueu: FEU-HO PER LA PAELLA I PER LA CHAMPIONS!!!!jejej

Bebeto16 dijo...

Bo xicons ja s'ha acabat la tempora en una bona cuarta posicio, tindrem ke jugar la previa de la champions x la jugarem. Per a començar el dia 10 farem la primera gran previa amb eixa paella que marcara un abans i un despres en les nostres vides.
Per cert el Reial madrid ja porta 31 lligues. ahi keda eso.
Vitol a Gonzalo Higuaín.
I pasillet del Barça.

BULULU dijo...

No se si us heu donat compte, pero al tio POROOOOOOOOOOOOOOOOOMMMM, a pesar de haver anat a tots els partits i no havent-li pitat cap de técnica, li ha costat la temporà 10 aurelius

Bebeto16 dijo...

M'informen que el dia 10 no es fara, es roga anar dien dies x a poder fer la paella. Jo la veritat es que si no es el dia 10 em ve prou mal els altres dies fins casi juliol per diversos actes socials.

Rovellonet dijo...

Perque no es fa el dia 10 la paella?
xexe...ni per a d'açò ens cohesionem.
NO POT SER!!
BUENO SI NINGÚ DIU RES EL DIVENDRES HO ACLARIREM EN L'ENTRENO.
MUNTEU TOTS!!

Sorriu dijo...

Ben treballat xicons!! així m'agrada!!

Bululu's selection!!!
Beneyto MVP!!!
Rafica is the best!!
Xispes ganará!!!

ale pues, jastabe de dir tonteries

Camareroooo una de champinyones!!!