lunes, 20 de octubre de 2008

TRIST INICI DE TEMPORADA CONTRA SAX

Com va dir l'omnipresent Sorrilla: - "Va ser un partit curiós al mateix temps que tonto", però si el primer partit ha sigut aixina no vull pedrem l'últim!!

Algo es algo.

Va ser un partit intens i dur perquè Sax va plantejar una defensa en zona 2-1-2 molt tancada que ens va costar atacar. Damunt, vam eixir en una empanada considerable en defensa i ens van fer 3 o 4 contraatacs que no deurien d'haver existit...ERRO pal C.B.BANYERES!!

També ens van afonar cosa de 10 o 12 voltes amb TAPS DE NORRIS de l'amic Raul, jugador del SAX.

Però el C.B. BANYERES va mostrar la seua garra i va forçar una pròrroga que es veia complicada perquè a falta de 3 minuts perdiem de 10 punts.

En la prórroga tot anava sobre rodes amb un intercanvi de canastes propi d'un partit ACB però degut al cansansi, passes imprecisos i tirs errats, l'encontre es va decantar a favor del C.B SAX per tres punts d'avantatge.

Per últim, de part de tot l'equip volia animar al gran MANOLO VOY PALLÀ...perquè el xic no va jugar ni un minut, però és algo que tots em passat i que en partits propers no passarà més!!

I Rafica tu tampoc et desanimes collons, i una duxeta pa desaogarse tampoc va mal!!

Espere que la semana que ve vaja millor. Podeu entrar en el link de la página de la federació per vore resultats i demés.

SALUTACIONS!!

9 comentarios:

Weyenell dijo...

Molt mal xics... pero ànim que l'important és com acaba, no com comença!!

Tinc una proposició per a tots vosaltres! En una de les bodes d'aquest cap de setmana, vam estar comentant amb Jordi que ara per Nadal podriem fer un partidet mixte i després anar-se'n tots a sopar... la història és que com enguany no hi ha equip femení, per a no perdre els costums pues seria bona idea, o a mi personalment em fa il.lusió. Ara digau si vos pareix be o no, i si ho fem anem a organitzar-ho com Déu mana, vale? Per part de les xiques el projecte està aprovat, ara opineu vosaltres, però OPINEU!!! Que escriure ací es gratis!!!!

Rovellonet dijo...

JO EN NOM DEL C.B BANYERES PERQUÈ JA ME'LS CONEC...
DIC QUE ENDAVANT!!

Rovellonet dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Sorriu dijo...

Ja que la cosa va de festa i tal, si al meu antic equip li pareix...tmbé faré acte de presencia al partit aquest. X cert, xisspa no fa falta que poses l'autor de les frases cèlebres, jeje...sq tens una xispa xa fer aquest tipus de comentaris!!

Anim al equip i a vore si anem AMUNT!! cuida't

Rovellonet dijo...

AY RABOSETA!!
TU TAMBÉ TENS MOLTA XISPA I EU SAPS!!
SAPS QUE ESTÀS CONVIDAT I NO SOLES AL PARTIT, A LA FESTA I AL QUE FAÇA FALTA COLLONS!!
JAJA

Molina9 dijo...

Molta sort en aquesta temporada de la meua part i de tot el Porta de Mariola F.S., de segur que logreu els objectius que s´heu marcat.
El primer partit va resultar molt igualat, va faltar sort, però això més tard o més prompte arriba.
Una coseta, l´horari diumenge a les 4.30 crec que és encertat, i crearà més afició. És tan sols el meu punt de vista.
Molta sort aquest diumenge, un altra volta en casa.

santonja dijo...

A mi lo del soparet em sembla perfecte.... Per cert, este divendres podriem ja quedar-se a sopar, siga qui siga,, que vos sembla??? Per tant, divendres soparet ok???

Bebeto16 dijo...

Clar que si Divendres soparet, encara que jo em kede casi tots el divendres a sopar. jejeje inga fins el dimecres.

Rovellonet dijo...

Aixina magrada collons!! Iniciativa...Ah! Espere que ara després d'haver llevat això de tindre que posar la contraseña cada vegada escrigueu més eh!!!
Fins dimecres amics!!